SK24

Ei olla apinoita

Yki Räikkälä - 16.08.2017 08:32

,

Vieläkin uutta blogialustaa odotellessa... tämäkin teksti olisi ollut aivan liian pitkä tänne.

Ei olla apinoita, eikä maapallo ole pyöreä. Miten me mukamas pysyttäisiin pystyssä, jos kävelisimme riittävän pitkän matkan pallon pinnalla..? Pyöreään maapalloon uskovat kävelevät kaltevalla pinnalla.

Ja rokotuksethan ovat hallituksen ja paholaisen salajuoni.

http://ykiraikkala.blogspot.fi/2017/08/ei-olla-apinoita.html

Liitteet ja linkit

Muokattu: 23.10.2017 10:27

Kommentit

Facebook Twitter
  • 5000
Yki Räikkälä
Yki Räikkälä 18.08.2017 10:27

Tottahan toki tiedän rokotusten vapaaehtoisuuden. Mutta nyt nähtävästi rokottamattomuus on tuottanut Suomeen jälleen tuhkarokon. Rokottamattomuudella annetaan lapselle mahdollisuus sairastua vakavasti, joten se on melkoista vastuuttomuutta. Rokottaminen taas ei tietty ole ehdottomasti riskitöntä, mutta se on ratkaisevasti parempi vaihtoehto. Rokotuksilla on kuitenkin selätetty monta tuskallista ja kurjuutta aiheuttanutta sairautta. Tätä vain eivät rokotusvastaiset muista tai tunnusta.

Merkitse asiattomaksi
Tarja Pitkänen
Tarja Pitkänen 16.08.2017 20:35

Muistathan Yki, että rokotteet ovat vapaaehtoisia? Nuoret perheet ovat miettineet rokotusten tarpeellisuutta sillä niiden määrää ollaan paremmin lisäämässä kuin vähentämässä. Muistan hyvin, että sikainfluenssaan aikaan oli asiantuntijoiden pelottelu- ja rokostuhysteria. Aion kuunnella tästä asiasta Tehyn nettirokotusinfoa kun se tulee.

Juu, erikoista kyllä Kansalaispuolue on ottanut ohjelmaansa arvostella Darwinin teoriaa. Ihmettelen suuresti sillä tuollainen uskontoon painostaminen ei sovi suomalaiselle sillä teho- ja huvitteluyhteiskunta kilpailee ihmisten ajasta tehokkaasti.

On paljon asioita, jotka eivät häiritse minua ollenkaan kuten Darwinin teoriakin. Muistaakseni raamattu alkaa sanalla Alussa. Se voi olla pitkäkin aika. Entäpä jos ihminen itse lukisi raamattua itsekseen ja varsinkin sitä uutta testamentttia jos tarvitsee uskolleen vahvistusta. Ei tänne Suomeeen pidä ajaa uskonnollista paatosta politiikalla.

Merkitse asiattomaksi

Profiili

Porilainen, satakuntalainen. Kapeakatseista mietintää siitä, mihin uskomme, mihin luulemme uskovamme, mihin meitä patistetaan uskomaan, mikä meitä liikuttaa ja miksi jaksamme tarpoa paikallamme, taaksepäin ja toisinaan eteenpäin. En miellytä näillä kirjoituksillani ketään, paitsi itseäni. Kaikki blogistit haluavat miellyttää ensimmäiseksi itseään. Kuraa saa tulla, mutta joku roti siinäkin. Ilmoitan erittäin asiattomat kommentit moderaattorin likvidoitavaksi. Vastaan nimettömillekin kommentaattoreille, mutta jos ei kiinnosta niin en vastaa. En ole ylpeä, en nöyrä ja ylpeästi sellainen. Kommentit kertokoon kirjoittajistaan ja vastaukseni niihin itsestäni. Näillä mennään.

Tämä on rinnakkaisblogi varsinaiselle blogille, jossa kirjoitukset myös vähän pitempinä. Tässä on 5000 merkin yläraja. Osoite: http://ykiraikkala.blogspot.fi/

Päivitys: 4 - 8 /kk

Lisää kirjoittajan viestejä
message