SK24

"Olin terroristi" kirja joka ei kerro terrorismist

Yki Räikkälä - 30.08.2017 16:18

,

Ja edelleen uutta blogialustaa odotellessa tekstin linkkaus tänne.

Joku aika sitten päädyin varttijulkuksi, sellaiseksi, joka tunnetaan etunimeltä. Kyseessä oli episodi, joka lähti eräästä kirjan tilauksesta. "Sieluni kyyneleet - olin terroristi". Sain sen käsiini joku päivä sitten. Se on huono ja ohut, eikä siitä saa mitään selkoa siitä, mitä terroristin mielessä liikkuu, eikä ylipäätään terrorismista ilmiönä. Kuuluu sarjaan "tositarinat".

Teksti täällä: http://ykiraikkala.blogspot.fi/2017/08/olin-terroristi-kirja-joka-ei-kerro.html

Liitteet ja linkit

Muokattu: 23.10.2017 10:24

Kommentit

Facebook Twitter
  • 5000

Profiili

Porilainen, satakuntalainen. Kapeakatseista mietintää siitä, mihin uskomme, mihin luulemme uskovamme, mihin meitä patistetaan uskomaan, mikä meitä liikuttaa ja miksi jaksamme tarpoa paikallamme, taaksepäin ja toisinaan eteenpäin. En miellytä näillä kirjoituksillani ketään, paitsi itseäni. Kaikki blogistit haluavat miellyttää ensimmäiseksi itseään. Kuraa saa tulla, mutta joku roti siinäkin. Ilmoitan erittäin asiattomat kommentit moderaattorin likvidoitavaksi. Vastaan nimettömillekin kommentaattoreille, mutta jos ei kiinnosta niin en vastaa. En ole ylpeä, en nöyrä ja ylpeästi sellainen. Kommentit kertokoon kirjoittajistaan ja vastaukseni niihin itsestäni. Näillä mennään.

Tämä on rinnakkaisblogi varsinaiselle blogille, jossa kirjoitukset myös vähän pitempinä. Tässä on 5000 merkin yläraja. Osoite: http://ykiraikkala.blogspot.fi/

Päivitys: 4 - 8 /kk

Lisää kirjoittajan viestejä
message