SK24

Terrorismin tarkoitus

Yki Räikkälä - 18.08.2017 21:36

,

Edelleen uutta blogialustaa odotellessa. Tämäkään kirjoitus ei mahtuisi tälle alustalle.

Mietintää terrorismista Barcelonan tapahtumien jälkeen. Turun tapahtumat tulivat kun olin jo suunnilleen tämän kirjoittanut. Tällä tietoa (klo 21.40) ei ole tiedossa, mistä Turussa oli kyse. Mutta terrorismilta ei täällä Suomessakaan olla suojassa. Maan johdon olisi syytä myös tarkkaan harkita, keiden kelkassa kulkee. Nykyiset jatkuvat sotimisharjoitukset USA:n kanssa eivät liene loppuun asti harkittuja. Nythän seuraavaksi tänne tulee USA:n rynnäkköhävittäjät treenaamaan. Viisasta?

http://ykiraikkala.blogspot.fi/2017/08/terrorismin-tarkoitus.html

Liitteet ja linkit

Muokattu: 23.10.2017 10:27

Kommentit

Facebook Twitter
  • 5000
yki
yki 24.08.2017 20:19

Olkiukko. Keksi parempi.

"Sellainen aines"? - Lienee natotus sinullakin päällä? Kannattaahan sitä Suomen liittyä Natoon, mikäli tänne halutaan ikävyyksiä. Niistähän on saatu jo esimakua Turussa. Islamistit iskevät juuri niihin maihin, jotka ovat olleet Lähi-Idässä, Irakissa tai Syyriassa osallisia, ovat Naotssa ja USA:n rinnalla. Kannattaa liittyä Natoon, mikäli ollaan myös valmiita pistämään poikamme ulkomaille muiden maiden sotia sotimaan.

Merkitse asiattomaksi
SS
SS 24.08.2017 15:17


Jo monta päivää Marokon kauhusta. (Aarne Juutilaisesta)

Media, julkisuuden kuva, tekee sankarin. Ei sille mitään voi, lehdistön kuvat, haastattelut ja kommentit ja TV-1 uutislähetys tapahtuman jälkeen loivat kuvan, yksin ei-kantasuomalaisten saagan. Median narratiiviin kai on uskominen.
Siis he olivat ainoat toimimaan kykenevät verrattuna kantasuomalaisiin!
Samaa toisteli radiossa 24.8. Turun torin ohjelmavieras apu-Hassan. Nimittäin hänen mukaansa monet viimeaikoina maahan tulleet osasivat reagoida nopeasti tilanteeseen, ja toisen haastatellun (jonka nimeä en osaa kirjoittaa) mukaan yksi kantasuomalainen oli hänen kanssaan juossut terroristin (onko oikea/sallittu termi?) perään mutta väsynyt. (haastateltu ilmeisesti jaksoi jatkaa).

Tästä on lyhyt aasinsilta maanpuolustukseen.

Eikö Yki sinustakin sellainen aines, joka reagoi hätään alkamalla kuvata sitä ja odottaa yhteiskunnan (tai jonkun muun) korjaavan asian ja vielä kun n 20% sen nuorista miehistä ei kykene istumaan lattialla jalat suorana, tarvitse jonkun ulkopuolisen tahon puolustamaan itseään?
Ja mitä puolustettavaa tässä sitten on, voi joku kysyä.
Niin on meidän maailma muuttunut liki siviilipalvelu--/kotirintamamies-kriisinhallintakykyä.


Merkitse asiattomaksi
Yki Räikkälä
Yki Räikkälä 20.08.2017 23:12

Terrorismi ei ole vielä välttämättä täällä. Tämä Turun tekijä oli hiljainen, vetäytyvä ja masentunut tämän tienneiden mukaan. Lienee ollut mielenhäiriöinen, vaikkakin varmaan sai kimmokkeen Espanjan tapahtumista.

Nyt Ilkka Kanerva haluaa, että täällä kiirehdittäisiin "sisäisten turvallisuusuhkien" kartoitusta. Luulisi hänen puolustusvaliokunnan puheenjohtajana ymmärtävän, että yksi moninkertainen maamme turvallisuusuhkakuva on monin verroin pahempi kuin mikään ns. sisäinen uhka, mitä sellainen nyt sitten edes tarkoittaakaan. Se pahin uhka on Naton ja USA:n asevoimien kanssa flirttailu ja jatkuva harjoitusten järjestäminen. Se on erittäin vakava uhka. Islamistit tuskin olisivat olleet kiinnostuneet koko Suomesta muuten. Mutta nyt nämä ovat tarkentaneet katsettaan Suomeen. Juuri tuon flirttailun takia. Sveitsissä ei taida olla tehty ainuttakaan terrori-iskua. Nyt melkein jokainen euroopan maa, joissa iskuja on ollut, on Natossa.

USA:n toiminta on jo muutenkin aiheuttanut ongelmia ja saanut aikaan hirviöitä kuten al-Qaida ja ISIS. Ilman Irakin sotaa näitä tuskin olisi syntynyt. Gaddafi varoitti aikoinaan länsimaita, että jos hänet tapetaan, lähtevät ääriliikkeet liikkeelle ja koituva sekasorto saa aikaan hirvittävät pakolaistulvat. ”Libyalaisia tulee kuolemaan. Tuhoa seuraa Välimerellä, Euroopassa ja koko maailmassa. Nämä aseistautuneet ryhmät käyttävät tilannetta oikeutuksenaan”. Näin siis Gaddafi.

Näin tapahtui. USA (Nato) tuki kapinallisia, jotka sitten tappoivat Gaddafin kuin koiran ja mitä tapahtui: maa joutui sekasortoon ja tuli pakolaisvyöry. Libyassa vähän kaikki lähti lapasesta, kun koossa pitänyt voima, vaikka olikin diktaattori, kaadettiin.

Nykyinen pakolais- ja turvapaikanhakijoiden vyöry taas johtuu siitä, että nykyinen farmari, entinen USA:n presidentti George Bush tyhmempi sotahaukkoineen haukkasivat suuren möhkäleen sitä itteään hyökkäämällä Irakiin ja saamalla koko maan sekasortoon, joka jatkuu vielä ties kuinka pitkään.

Muuten, ensimmäinen maailmansota, jossa silloiset maiden johtajat tapattivat ja tappoivat lähinnä vain maidensa nuoria miehiä (8.600.000 ruumista neljässä vuodessa), oli yksi valtioterrorismin muoto. Se käytiin itse asiassa varsin pieni aika sitten, noin historiallisesti. Ensimmäinen maailmansota tappaa edelleenkin siviilejä, viimeksi 2014 kaksi kuoli, kun sata vuotta vanha ammus räjähti. Valtioiden harjoittamalla väkivallalla on aina pitkälliset seuraukset. Niin tulee olemaan nytkin USA:n mellastuksen vuoksi. Venäjä ja jokunen muukin länsimaa on myös osallstunut mellastukseen Syyriassa kiitettävästi.

Merkitse asiattomaksi
SS
SS 20.08.2017 10:37


Toinen päivä amokista.

Koska mikään tieto ei ole saanut oikeusasteen päätöstä, olemme osauutispimennossa. Pitää siis odottaa ehkäpä noin vuosi asioiden perusteellista selvitystä. Kuin korkeimman vitsauksesta, kohtalostammeko on kyse? Asialle jolle emme voi mitään, jonka olemme omilla toimillamme ansainneet.

Terrorismitutkimuksen fat lady täyttää ruudun ja tekee parhaansa selittääkseen parhain päin ex-hallituspuolueen ilmoittamaa monikulttuurisuuden profetiaa. On nähty vasta 3 minuutin traileri.

Lippumme olivat puolitangossa ja housumme kintuissa.
Medialla kova työ. Kansan syvien rivien negatiivin kohde vaatii mediakoneistolta JJSimpsonin asianajajan kaltaista kykyä tehdä todennäköisestä epätodennäköinen.

Merkitse asiattomaksi
SS
SS 19.08.2017 06:19


Ykisttäistekijä, häiriintynyt yksilö, yksinäinen susi.
Ei uskontoon liittyvä, eikä ilmeisesti tietenkään aktivoitu ulkoapäin toimintaansa, olkaa rauhassa. Ei syytä huoleen. Vai onko?
Emme me tiedä. Ja Aino Kassinenkin on ollut kuolleena vuosia, kenen puoleen kääntyä?
Liian aikaista tietää mitään.

Elämmehän suomalaisessa tiedotusilmastossa.

Muualla maailmassa, tietääkseni poikkeuksetta, nämä ovat olleet tekoja, joita ei saa sanoa meillä ääneen. Koska emme Suomessa tiedä.
Minä jo alan pelätä tätä viranomaisten tiedottomuutta.
Ruotsissa tutkitaan Palmen murhaa vieläkin. Toivottavasti tästä Turun tapauksesta ei tule meille vastaavaa.
Uskotaan, että kaikki päättyy hyvin...

Merkitse asiattomaksi

Profiili

Porilainen, satakuntalainen. Kapeakatseista mietintää siitä, mihin uskomme, mihin luulemme uskovamme, mihin meitä patistetaan uskomaan, mikä meitä liikuttaa ja miksi jaksamme tarpoa paikallamme, taaksepäin ja toisinaan eteenpäin. En miellytä näillä kirjoituksillani ketään, paitsi itseäni. Kaikki blogistit haluavat miellyttää ensimmäiseksi itseään. Kuraa saa tulla, mutta joku roti siinäkin. Ilmoitan erittäin asiattomat kommentit moderaattorin likvidoitavaksi. Vastaan nimettömillekin kommentaattoreille, mutta jos ei kiinnosta niin en vastaa. En ole ylpeä, en nöyrä ja ylpeästi sellainen. Kommentit kertokoon kirjoittajistaan ja vastaukseni niihin itsestäni. Näillä mennään.

Tämä on rinnakkaisblogi varsinaiselle blogille, jossa kirjoitukset myös vähän pitempinä. Tässä on 5000 merkin yläraja. Osoite: http://ykiraikkala.blogspot.fi/

Päivitys: 4 - 8 /kk

Lisää kirjoittajan viestejä
message